Beauty & Healthy  Institute

Beauty & Healthy Institute

Welcome to Home of Tranqulity, Relaxation and Respite.

Everybody is looking for places where to relax and get more energy. In our wellness center silence, energy, beauty and vitality meet. The treatments we offer will refresh both your body and soul. We'll be glad to welcome you and recommend our facilities and services.

spa-sauna-therapy

Body Treatment

Relieve discomfort and promote physical well-being.

face-treatment

Aromatherapy

A whole-body hands-on treatment that helps you relax.

spa-sauna-therapy

Relaxing Massage

A whole-body hands-on treatment that helps you relax.

0
Years of Experience
0
Number of Salons
0
Our Products
0
Team Members

Our Services

foot-treatment
Pedicure
spa-sauna-therapy
Body massage
Anticellulite Treatment
make-up
Makeup
Face Treatment
Manicure
Botox
depilim-me-lazer
Laser Treatment

Skin Care

and Face Masks

We offer a variety of facial services to suit your individual skin care needs. Our estheticians use only the finest Bioelements products based on trace minerals, essential oils, and plant extracts. Every facial includes a skin analysis, deep pore cleansing, gentle exfoliation, customized mask, and moisture treatment.

Skin Care

Our facials include a skin analysis to help individualize each facial to your unique needs.

Floral Baths

Located near the verdant paddy field, this amazing spa is swathed in tropical flora and trickling waterfalls.

Facial Massage

Includes a facial cleansing, scalp massage, and a toner. It is depending on your skin care needs.

Homeopathy

A system of medicine that treats the whole individual and removing sickness or restoring health.

Hairdressing
Hair Combing
Haircut
Hair Dying
Olaplex Reconstruction
Balayage
Make Up
Nails
Gel Manicure
Gel Nails
Nails with Tips
Letter Extension
Pedicure
Waxing
Paraffin Treatment
Legs & Arms Waxing
Fulll Body Waxing
Leg Waxing
Bikini Waxing
Armpits Waxing

Welcome to Beauty & Healthy Institute

Book Your Stay Today.

Our Latest Offers

Visit our salon and get to know our latest offers. 

You will receive a free service as a New Year’s gift!

Recent Posts

Sistemi Olaplex

Sistemi Olaplex. Olaplex është një avantazh i madh për stilistin dhe, më e rëndësishmja, është një avantazh për klientin. Përdorimi i Olaplex do t’ju japë mundësinë për të punuar me flokët në mënyrë më efektive se kurrë më parë. Pasi ta keni provuar këtë produkt, do të zbuloni përfitimet që do të manifestohen në punën …

Read full post

Cfare eshte Mesoterapia?

Cfare eshte mesoterapia? Mesoterapia është një teknikë që përdor injeksione të vitaminave, enzimave, hormoneve dhe ekstrakteve bimore për të rinovuar dhe forcuar lëkurën, si dhe për të hequr dhjamin e tepërt. Michel Pistor, një mjek në Francë, zhvilloi teknikën në 1952. Ajo u përdor fillimisht për të lehtësuar dhimbjen. Në vitet që nga ajo kohë, …

Read full post

Body treatments

Body treatments are the new services that Institute Beauty & Healthy in Durres offer, using: •LUMICELL- anticellulite •CAVATION-Fat melting •Regeneration-Body Scrub •Hydration-Clay from the Dead Sea •Toning treatment We invite you to book your day off. For more information you can visit our website.

Read full post

Trajtime Floku

Trajtime Floku. Instituti Beauty & Healthy ofron shërbime parukerie si : •Krehje •Prerje •Lyerje rrënje •Lyerje •Balayage •Lyerje me fije Jeni të mirëpritura të gjitha të vizitoni qendrën estetike Instituti Beauty & Healthy në Durrës për të marrë shërbimet më të fundit. Mos harroni të na ndiqni dhe në rrjetet tona sociale Instagram dhe Facebook. …

Read full post

Trajtime Floku

Trajtime Floku. Instituti Beauty & Healthy vjen me shërbime të reja përsa i përket trajtimeve të flokut. Janë disa paketa të ndara sipas kategorive: -PRP për flokët -Olapex flok i shkurtër -Olapex flok i gjatë -Antidot për skalp -Trajtim kundër yndyrës -Microblanding -Make up profesional -Lvl qerpikësh -Extension qerpikësh klasik -2D -3D -4D-5D -6D Shërbimet …

Read full post

Depilim me lazer

Depilim me lazer.Instituti Beauty & Healthy vijon me shërbimet e reja përsa i përket depilimeve me lazer. Tipologjitë e shërbimeve janë: •Lazer total body •Lazer bikini •Lazer sqetullat •Lazer fytyra •Lazer i këmbëve •Lazer 1/2 krahëve Ju ftojmë të vizitoni faqen tonë institutibeautyhealthy.com për të bërë rezervimet tuaja. Mos harroni të na ndiqni dhe në …

Read full post

Trajtime fytyre

Trajtime fytyre. Instituti Beauty & Healthy ofron sherbime per trajtime fytyre te ndara ne disa paketa te cilat do te listohen me poshte: •Vitamin C therapy- e ushqen lekuren me vitamin c antioksidante, e ben te shndritshme me pamje rinore. •Whitening therapy- eleminon me sukses shenjat dhe njollat e lekures, duke i dhene asaj ngjyre …

Read full post

Trajtime fytyre

Trajtime fytyre. Instituti Beauty & Healthy ofron sherbime per trajtime fytyre te ndara ne disa paketa te cilat do te listohen me poshte: •Pastrim i thelle •Every day therapy •Terapi fytyre per te gjitha llojet e lekures qe ka si qellim hidratimin dhe qetesimin e lekures. •Fruit acid (AHAs) •Terapi me veti te forta oksigjenimi, …

Read full post

Trajtime dermoestetike

Instituti Beauty & Healthy ofron sherbimet e reja per trajtime dermoestetike si: Rigjenerim me lazer Green peeling Peeling kimik tca Peeling kimikntmc PRP Plasma Plasmapen Dermapen Filler Baby Botox Botox/Dysport Mesoterapi fytyre Mesoterai syve Mesoterapi trupi Ju ftojme te vizitoni website-in tone dhe rezervoni takimin tuaj.

Read full post

Trajtime trupi

Instituti Beauty & Healthy ne Durres ofron sherbimet e reja persa i perket trajtimeve te trupit duke perdorur: LUMICELL-Anticelulit CAVATION-Shkrirje dhjami WOODTHERAPY-Trajtim me bamboo Rigjenerim-Scrub trupi Hidratim-Balte nga Deti i Vdekur Trajtim tonifikimi Ju ftojme te rezervoni diten tuaj te relaxit. Per me teper informacion mund te vizitoni website-in tone.

Read full post

Masazh ne Durres

Masazh ne Durres mund ta gjeni si sherbim te ofruar nga qendra estetike Instituti Beauty Healthy. Ekzistojne disa lloje masazhesh te cilat do t’i rendisim me poshte: MASAZH RELAX Ky masazh ju ofron kenaqesine e te relaksuarit pas nje dite apo aktiviteti te lodhshem. Masazhi stimulon fijet nervore, liron tensionin, largon stresin si dhe eshte …

Read full post

Qender Estetike ne Durres

Qender Estetike ne Durres. Instituti Beauty Healthy eshte nje qender estetike ne Durres e cila ka mbi 11 vite eksperience. Ne ofrojme nje shumellojshmeri te sherbimeve te fytyres qe i pershtaten nevojave tuaja individuale per kujdesin e lekures. Estetistet tane perdorin vetem produktet me te mira te Bioelementeve bazuar ne minerale gjurme, vajra esenciale dhe …

Read full post

What factors favor cellulite?

What factors favor cellulite? Cellulite expresses an endogenous change in the consistency of the skin, caused by poor perspiration in various parts of the body, which results in the fat cells of each area not being “fed” properly . Thus, instead of redistributing the fat that is evenly absorbed in the body or “burning” it, the body distributes it to the …

Read full post

Laser hair removal

Laser hair removal is one of the most commonly done cosmetic procedures in the U.S. It beams highly concentrated light into hair follicles. Pigment in the follicles absorb the light. That destroys the hair. Lasers are useful for removing unwanted hair from the face, leg, chin, back, arm, underarm, bikini line, and other areas. Benefits of laser …

Read full post

What are the benefits of Phytopeel?

What are the benefits of Phytopeel? Phytopeel removes dead skin cells and stimulates the renewal of new, healthy cells.It removes impurities from the skin and makes it smoother.It helps the skin to maintain an even texture and produce a healthy glow.It is suitable for all skin types.It is gentle on sensitive skin.It contains natural ingredients, …

Read full post

Deep Cleansing Facials

When it comes to who should get a deep cleansing facial, the answer is YOU, and everyone you know – man or woman, young or old. A great daily skincare routine is vital to maintaining healthy, fresh-looking skin, but turning the reigns over to a professional and getting a facial treatment should also be a …

Read full post

Acne-What is

Acne-What is Acne is a multifactorial disease whose major developing factors are the age, diet, climate, environment and stress. Genetic predisposition and endocrine factors are also important. Professional treatment is required to treat acne. By using special treatments and products, we achieve balancing of the secretion of grease, cleaning of clogged follicles, destruction of bacteria …

Read full post

What is mesotherapy?

Mesotherapy is a technique that uses injections of vitamins, enzymes, hormones, and plant extracts to rejuvenate and tighten skin, as well as remove excess fat. Michel Pistor, a doctor in France, developed the technique in 1952. It was originally used to relieve pain. In the years since, it has gained popularity in the United States …

Read full post

Anti cellulite massage? Here’s what to know before

The anti cellulite massage is a special massage modality designed specifically to target cellulite and help with the reduction and elimination of cellulite on the affected areas. A massage therapist has to have special qualifications and certifications to perform the anti cellulite massage appropriately. The anti cellulite massage works by breaking down the underlying fat …

Read full post

How To Determine Your Skin Type

Before you start following a skincare routine, it is critical to determine your skin type. If you are confused about your skin type, here is a simple way to determine it: Normal Skin: This skin type feels balanced. It is neither too oily nor too dry. Also, it is not excessively sensitive and does not react …

Read full post

SKIN & BEAUTY

Skin beauty spa durres Skin beauty spa Durres Institute beauty healthy offers you the best skin and spa treatment in Durres. Indulge yourself or a friend with our exclusive Spa services, designed to provide head-to-toe-care speciality skin beauty. For the best a luxurious treat in skin beauty spa Durres, we recommend a range of therapies …

Read full post

Maintaining Health and Beauty Through Spas

Most women would agree that beauty is not just a matter of outer looks but also inner beauty. This is what is usually referred to as the holistic approach to looking at beauty. A lot of local or imported cosmetic brands may help women look younger, but recently there has been a growing trend of …

Read full post

Why we must go to the Spa ?

“Exercises, healthy food, relaxing and good sleep are the fundaments of a healthy lifestyle” – this statement most of us have heard on more than one occasion. In our opinion all of that sounds fantastic but is missing one vital thing, two hours a week at the Spa! Read on to find out why.

Read full post

Differences Between a Sauna and a Turkish Bath

They’re two of the oldest spa treatments around. They’re also both steam based, and were each designed to help you cleanse and purify your body. Sounding pretty similar so far, right? Yes, there’s no denying that saunas and Turkish baths have some major common ground; but while you’d be forgiven for thinking that they’re essentially …

Read full post
EnglishItalian